Benvingut a Ruijie Laser

Jocs Olímpics d'hivern de Pequín

Els Jocs Olímpics d'hivern de Pequín han arribat oficialment a la seva fi.

Els Jocs Olímpics d'hivern de Pequín s'han tancat oficialment aquest diumenge (20 de febrer).Després de gairebé tres setmanes de competició (del 4 al 20 de febrer), la Xina amfitriona ha guanyat 9 medalles d'or i 15 medalles, ocupant el tercer lloc, amb Noruega en primer lloc.L'equip britànic va guanyar un total d'una medalla d'or i una de plata.

Pequín també s'ha convertit en la primera ciutat de la història dels Jocs Olímpics moderns en celebrar els Jocs Olímpics d'estiu i d'hivern.

Tanmateix, els Jocs Olímpics d'hivern de Pequín no estan exempts de polèmica.Des del primer moment, quan els Estats Units i molts països van anunciar un boicot diplomàtic als Jocs Olímpics d'hivern, fins a la manca de nevades al lloc, la nova epidèmia de la corona i la batalla dels Hanbok, tot això va suposar grans reptes als Jocs Olímpics d'hivern.

Primera dona negra a guanyar l'or individual

微信图片_20220221090642

La patinadora de velocitat nord-americana Erin Jackson fa història guanyant l'or

La patinadora de velocitat nord-americana Erin Jackson va guanyar la medalla d'or femenina de 500 metres el 13 de febrer, establint un rècord.

En els últims Jocs Olímpics d'hivern de PyeongChang 2018, Jackson va ocupar el lloc 24 en aquest esdeveniment, i els seus resultats no van ser satisfactoris.

Però als Jocs Olímpics d'hivern de Pequín de 2022, Jackson va creuar la meta i es va convertir en la primera dona negra de la història dels Jocs Olímpics d'hivern a guanyar una medalla d'or en una prova individual.

Jackson va dir després del partit: "Espero tenir un efecte i veure que més minories surten a participar en esports d'hivern en el futur".

微信图片_20220221090956

Erin Jackson es converteix en la primera dona negra en la història dels Jocs Olímpics d'hivern a guanyar l'or individual

Els Jocs Olímpics d'Hivern no han pogut desfer-se del problema de la infrarepresentació de les minories.Un estudi del lloc de notícies "Buzzfeed" el 2018 va demostrar que els jugadors negres representaven menys del 2% dels gairebé 3.000 atletes dels Jocs Olímpics d'hivern de PyeongChang.

Les parelles del mateix sexe competeixen

La bobsleigh brasilera Nicole Silveira i la bobsleigh belga Kim Meylemans són una parella del mateix sexe que també participen als Jocs Olímpics d'hivern de Pequín.

Tot i que cap dels dos va guanyar cap medalla a la competició de motos de neu amb estructura d'acer, això no va afectar el seu gaudi de competir junts al camp.

De fet, el nombre d'atletes no heterosexuals als Jocs Olímpics d'hivern de Pequín va batre el rècord anterior.Segons les estadístiques del lloc web "Outsports", que se centra en atletes no heterosexuals, van participar a la competició un total de 36 atletes no heterosexuals de 14 països.

31231

La parella del mateix sexe Nicole Silvera (esquerra) i Kim Melemans competeixen al camp

Des del 15 de febrer, els patinadors no heterosexuals han guanyat dues medalles d'or, entre elles el patinador artístic francès Guillaume Cizeron i la patinadora de velocitat holandesa Ireen Wust.

Debat Hanbok

Els Jocs Olímpics d'hivern de Pequín van ser boicotejats pels Estats Units i alguns altres països abans que tinguessin lloc.Alguns països van decidir no enviar funcionaris a participar, cosa que va provocar que els Jocs Olímpics d'hivern de Pequín caiguessin en una agitació diplomàtica abans fins i tot d'obrir-se.

No obstant això, a la cerimònia d'obertura dels Jocs Olímpics d'Hivern de Pequín, els intèrprets que portaven vestits tradicionals coreans van aparèixer com a representants de les minories ètniques de la Xina, causant insatisfacció amb els funcionaris de Corea del Sud.

La declaració de l'ambaixada xinesa a Corea del Sud afirmava que era "el seu desig i el seu dret" que els representants de diversos grups ètnics de la Xina porssin vestits tradicionals a la cerimònia d'obertura dels Jocs Olímpics d'Hivern, alhora que reiteraven que els vestits també formaven part de cultura xinesa.

微信图片_20220221093442

L'aparició de l'hanbok a la cerimònia d'obertura dels Jocs Olímpics d'hivern de Pequín provoca insatisfacció a Corea del Sud

No és la primera vegada que sorgeix una disputa similar entre la Xina i Corea del Sud, que en el passat han discutit sobre l'origen del kimchi.

L'edat és només un nombre

Quants anys creus que tenen els olímpics?Adolescents de vint anys, o joves de vint anys?Potser voldreu pensar de nou.

La patinadora de velocitat alemanya, Claudia Pechstein (Claudia Pechstein), de 50 anys, ha participat per vuitena vegada als Jocs Olímpics d'hivern, tot i que la darrera classificació a la prova de 3.000 metres no va afectar els seus èxits.

3312312

Lindsay Jacobelis i Nick Baumgartner guanyen l'or a l'eslàlom de surf de neu per equips mixts

Els snowboarders nord-americans Lindsey Jacobellis i Nick Baumgartner tenen 76 anys junts i tots dos van celebrar els seus primers Jocs Olímpics a Pequín.Va guanyar la medalla d'or a la prova d'eslàlom de surf de neu per equips mixts.

Baumgartner, de 40 anys, també és el medallista de més edat en una prova de surf de neu dels Jocs Olímpics d'hivern.

Els països del Golf participen per primera vegada als Jocs Olímpics d'hivern

Els Jocs Olímpics d'hivern de Pequín de 2022 són la primera vegada que participa un jugador d'un país del Golf: Fayik Abdi, d'Aràbia Saudita, participa a la competició d'esquí alpí.

làser

Fayq Abdi de l'Aràbia Saudita és el primer jugador del Golf a competir als Jocs Olímpics d'hivern

Com a resultat de la competició, Faik Abdi va quedar en el lloc 44, i hi havia diversos jugadors darrere seu que no van poder acabar la cursa.

Hora de publicació: 21-feb-2022